Minnestund med kun de nærmeste til stede

Minnestund kr 22 500,-

Vi ønsker å imøtekomme alle familier som opplever å miste sine kjære i denne vanskelige tiden vi befinner oss i. Vi tilrettelegger for en privat minnestund, slik at de nærmeste får anledning til å møtes og ta farvel i et egnet seremonirom. Dette er en løsning for de som ikke ønsker full seremoni, men føler at begravelse uten seremoni blir for lite

Planlegging og informasjonssamtale

I tjenesten inngår det en planleggingssamtale med en av våre gravferdskonsulenter. Samtalen gjennomføres enten hjemme hos dere, eller på et av våre kontorer. Under samtalen går vi gjennom alle ønsker, alt som er relevant og nødvendig i forbindelse med minnestunden, samt andre aktuelle spørsmål.

Henting og transport

Transport av tom kiste til hentested. Vi steller og legger i kisten og sørger for båretransport til kjølerom eller seremonisted. 

Dette inngår i tjenesten

I møte med oss planlegger vi hele minnestunden fra start til slutt. 

Transport av tom kiste og båretransport til og fra minnestunden.

Vi steller avdøde og legger i kisten. 

Hvit elegant kiste er inkludert i prisen. (Denne kan endres)

Vi melder dødsfall til alle offentlige myndigheter. Bistand søknad gravferdstønad til NAV. 

Vi bistår under hele minnestunden.

Kiste

Vi har valgt en hvit kiste, men denne kan endres etter deres ønske. Våre kister blir levert av Trostrud-Freno, Norges største kisteprodusent. Vi har også barnekister og ekstra store kister.  

Dersom du ønsker annen farge eller design, har vi mange andre typer kister å velge mellom. Du betaler kun for mellomlegget.
Se alle våre tilleggsvalg. 

Stell og nedlegg i kiste

Vi steller og legger i kisten. Dere velger om avdøde skal ha egne klær eller om vi skal ordne med hvit silkeskjorte.

Administrasjon og papirarbeid

Ved dødsfall er det en rekke instanser som skal ha melding. Vi sørger for å melde fra til alle offentlige myndigheter.

Digital dødsannonse

Utstyr og assistanse under minnestunden

Alt utstyr som trengs for å få en fin minnestund har vi. I tillegg vil vi være tilstede under minnestunden og sørge for at alt gjennomføres på en fin måte.  

Pynt og nødvendig utstyr til minnestunden

Vi stiller med alt av pynteutstyr til minnestunden. Med pynt menes katafalk (den som kisten står på), lysestaker inkludert lys, kransestativ og pynt ved inngangen. Alt er inkludert i vår fastpris.

Blomster til begravelsen

Blomster er med på å sette en fin ramme rundt seremoni og begravelse. Vi leverer et bredt utvalg blomster til riktig pris.

Ta kontakt for samtale

Ønsker du å avtale samtale med oss kan du ringe oss på telefon 4000 2460, sende oss en e-post eller benytte vårt kontaktskjema.

Vi er tilgjengelige hele døgnet.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Markedets billigste gravstein

Gjennom Gravstein24 kan vi tilby markedets billigste gravstein på nett. Gravstein24 leverer raskt og fraktfritt i hele landet, uten skjulte kostnader. Gravering og montering er inkludert i prisen. Gravsteiner produseres i moderne produksjonslokaler i Vestby.