Begravelse med seremoni

Begravelse med prisgaranti

Komplett begravelse kr 23 900,-

Begravelse med seremoni dekker både bisettelse og jordbegravelse, og er en komplett løsning. Basert på vår erfaring og kunders behov har vi satt sammen en komplett løsning. Det er også mulig å gjøre tilvalg til denne tjenesten, som for eksempel annen type kiste, urne, kistedekorasjoner/blomster, minnesamvær, avisannonse, gravstein o.a. Hos oss er det ingen skjulte kostnader, begravelsen inneholder alt fra planlegging til gjennomføring med høy kvalitet – til riktig pris.

Planlegging og informasjonssamtale

I tjenesten inngår det en planleggingssamtale med en av våre gravferdskonsulenter. Samtalen gjennomføres enten hjemme hos dere, eller på et av våre kontorer. Under samtalen går vi gjennom alle ønsker, alt som er relevant og nødvendig i forbindelse med gravferden, samt andre aktuelle spørsmål. Vi er også behjelpelige med tilvalg dersom dere har spesielle ønsker for begravelsen.

Henting og transport

Transport av tom kiste til hentested. Vi steller og legger i kisten og sørger for båretransport til kjølerom eller seremonisted. 

Dette inngår i tjenesten

I møte med oss planlegger vi hele seremonien fra start til slutt. 

Transport av tom kiste og båretransport til og fra seremoni.

Inkludert mannskap fra byrået og hygeneutstyr.

Nordica kiste er inkludert i prisen.

Vi melder dødsfall til alle offentlige myndigheter og søker refusjon for båretransport. Rådgivning angående gravferdsstønad til NAV.

Vi bistår under hele seremonien. 

Vi stiller med lysestaker, lys og annet nødvendig utstyr og pynter til seremoni.

50 stk programhefter inkl. valgfritt fargemotiv, evt. bilde på forsiden.

Kiste

Vi har valgt en hvit kiste, men denne kan endres etter deres ønske. Våre kister blir levert av Trostrud-Freno, Norges største kisteprodusent. Vi har også barnekister og ekstra store kister.  

Dersom du ønsker annen farge eller design, har vi mange andre typer kister å velge mellom. Du betaler kun for mellomlegget.
Se alle våre tilleggsvalg. 

Stell og nedlegg i kiste

Vi steller og legger i kisten. Dere velger om avdøde skal ha egne klær eller om vi skal ordne med hvit silkeskjorte.

Administrasjon og papirarbeid

Ved dødsfall er det en rekke instanser som skal ha melding. Vi sørger for å melde fra til alle offentlige myndigheter.

Programhefter

Inkludert i vår pris er 50 stk programhefter. Under planleggingssamtalen avklarer vi design og ønsket oppsett på disse. 

Utstyr og assistanse under seremoni

Alt utstyr som trengs for å få en fin seremoni har vi. I tillegg vil vi være tilstede under seremonien og sørge for at alt gjennomføres på en fin måte.  

Pynt og nødvendig utstyr til seremoni​

Vi stiller med alt av pynteutstyr til seremoni. Med pynt menes katafalk (den som kisten står på), lysestaker inkludert lys, kransestativ og pynt ved inngangen. Alt er inkludert i vår fastpris.  

Blomster til begravelsen

Blomster er med på å sette en fin ramme rundt seremoni og begravelse. Vi leverer et bredt utvalg blomster til riktig pris.

Mannlig begravelsesagent fra Saga som er tilgjengelig for hjelp med bisettelser og begravelser

Ta kontakt for samtale

Ønsker du å avtale samtale med oss kan du ringe oss på telefon 4000 2460, sende oss en e-post eller benytte vårt kontaktskjema.

Vi er tilgjengelige hele døgnet.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Markedets billigste gravstein

Gjennom Gravstein24 kan vi tilby markedets billigste gravstein på nett. Gravstein24 leverer raskt og fraktfritt i hele landet, uten skjulte kostnader. Gravering og montering er inkludert i prisen. Gravsteiner produseres i moderne produksjonslokaler i Vestby.

Velkommen til Saga Begravelsesbyrå

Velg kontor