Begravelse med seremoni

Begravelse med seremoni dekker både bisettelse eller kremasjon og jordbegravelse. Dette er en komplett løsning som vi har satt sammen basert på vår erfaring og kunders behov. Du kan velge mellom en begravelsesseremoni som inkluderer gravstein eller en begravelse med seremoni uten gravstein. Det er også mulig å gjøre tilvalg til denne tjenesten, som for eksempel å velge en annen type kiste, urne, kistedekorasjon og blomster, minnesamvær, avisannonse, gravstein og annet. For oss i Saga er det viktig at gravferden utføres etter den avdødes og etterlattes ønsker og premisser.

Ta kontakt med oss når det passer deg, hver dag – døgnet rundt, også i helgene.

Vakttelefon: 400 02 460 E-post: post@sagabegravelse.no

Saga Begravelsesbyrå tilbyr tre ulike pakkeløsninger for begravelse med seremoni:

 • Planlegging og informasjonssamtale
 • Henting og transport av avdøde​
 • Nedlegg i kiste
 • Kiste med tilbehør
 • Administrasjon, og papirarbeid
 • Assistanse under seremoni
 • Pynt og nødvendig utstyr til seremoni
 • Digital dødsannonse
 • 50 programmer
 • 100 programmer
 • Ubegrenset mengde program
 • Hvit skjorte/eget tøy
 • Gravstein/ny inskripsjon
 • Kistedekorasjon i valgfri farge
 • Hjerte/krans
 • Blomster på hver side av kisten
 • Dødsannonse i avis
 • Solist
 • Stor kistedekorasjon i valgfri farge
 • Begravelse med seremoni 23 900,-
 • Mest valgt Begravelse med seremoni inkl. gravstein 39 900,-
 • Begravelse med seremoni inkl. gravstein + 65 000,-

Pris for begravelse med seremoni

Vi har tre ulike prisklasser for begravelse med seremoni, der to av pakkene inkluderer gravstein. Følgende tjenester og produkter er inkludert i alle pakkeløsningene:

Innledende samtale

Alle løsninger starter med en innledende planlegging- og informasjonssamtale med en av våre gravferdskonsulenter. Samtalen gjennomføres enten hjemme hos dere eller på et av våre kontorer. Under samtalen går vi gjennom alle ønsker, alt som er relevant og nødvendig i forbindelse med gravferden, samt andre aktuelle spørsmål. Vi er også behjelpelige med tilvalg dersom dere har spesielle ønsker for begravelsen.

Henting og transport av avdøde

Vi transporterer en tom kiste til det aktuelle hentestedet. Deretter steller vi avdøde og legger vedkommende i kisten, før vi sørger for båretransport til kjølerom eller seremonisted.

Administrasjon og papirarbeid

Ved dødsfall er det en rekke instanser som skal ha melding. Vi sørger for å melde fra til alle offentlige myndigheter og søker refusjon for båretransport. Vi kan også bidra med rådgivning rundt gravferdsstønad til NAV.

Utstyr, pynt og assistanse under seremoni

Vi har alt av utstyr som trengs for å få en fin seremoni, og vi stiller i tillegg med pynt som katafalk (den som kisten står på), lysestaker med lys, kransestativ og pynt ved inngangen. Vi vil også være tilstede under hele seremonien og sørge for at alt gjennomføres som forventet. Alt er inkludert i vår fastpris.

Inkludert i hver pakkeløsning

Følgende er inkludert for de tre pakkeløsningene vi tilbyr:

Begravelse med seremoni ( kr 23 900,-)

Kiste

For denne løsningen har vi valgt en hvit Nordica kiste, men denne kan endres etter deres ønske. Vi har mange typer kister å velge mellom, og du betaler kun for mellomlegget. 

Utstilingsbilde av gravkiste i foliert hvit trestruktur med kors paa lokket

Alle våre kister blir levert av Trostrud-Freno, Norges største kisteprodusent. Vi har også barnekister og ekstra store kister. 

Se alle våre gravkister og urner her

Programhefter

50 stk programhefter inkludert valgfritt fargemotiv, og eventuelt bilde på forsiden er inkludert i denne pakken. Design og ønsket oppsett på heftene avklares under planleggingssamtalen.

Digital dødsannonse

Vi vil opprette en digital dødsannonse på vår minneside, som de pårørende kan dele med familie og venner i sosiale medier hvis ønskelig. En slik annonse er både billigere og publiseres raskere enn den tradisjonelle dødsannonsen i avisen, og foretrekkes derfor av mange.

Begravelse med seremoni inkludert gravstein (kr 39 900,-)

Kiste med tilbehør

Denne pakken inkluderer en hvit Nordica kiste med diskré trestruktur. Kisten kan for øvrig endres etter deres ønske, og dere betaler da kun for mellomlegget. 

Nordica 65 gravkiste i foliert hvit trestruktur med kors på lokket og

Dere får også en vakker kistedekorasjon i valgfri farge inkludert i løsningen. Dekorasjonen vil ligge oppå kisten.

Hvit kiste med blomster paa og ved siden i et stort rom.

Programhefter

Inkludert i pakken er 100 programhefter med valgfritt fargemotiv, og eventuelt bilde på forsiden. Vi vil avklare design og ønsket oppsett med dere under den innledende planleggingssamtalen.

Digital dødsannonse

Vi oppretter en digital dødsannonse på vår minneside som de pårørende kan dele med familie og venner i sosiale medier hvis ønskelig. En digital annonse er både billigere og publiseres raskere enn den tradisjonelle dødsannonsen i avisen, og foretrekkes derfor av mange.

Påkledning

Pakken inkluderer hvit silkeskjorte som vi vil kle den avdøde i under stell og nedlegg i kiste. Dersom dere heller ønsker at avdøde heller skal kles i egne klær, vil vi selvfølgelig etterkomme dette.

Gravstein eller ny inskripsjon

I denne pakken får dere en ny valgfri gravstein fra Gravstein24, til en verdi av 15.000 kroner.

Begravelse med seremoni inkludert gravstein og tilbehør (kr 65 000,-)

Kiste med tilbehør

Denne løsningen inkluderer en vakker hvit kiste av typen Lilje med ornamenter. Kisten kan også endres etter deres ønske. Da betaler dere kun for mellomlegget. Vi har også ekstra store kister og barnekister.

Utstillingsbilde av en hvit kiste med inngraverte liljer

Se alle våre kister og urner

Løsningen inkluderer også en stor kistedekorasjon som vil ligge oppå kisten. Det kan være et stort hjerte eller en stor krans og to store blomsteroppsatser som vil stå på hver side av kisten. Dere velger selv fargene for alle dekorasjonene og blomsteroppsatsene.

Stor baaredekorasjon med roede roser til begravelse paa hvit kiste

Se våre kistedekorasjoner og blomster

Programhefter

Et ubegrenset antall programhefter med valgfritt fargemotiv og eventuelt bilde på forsiden er inkludert i denne pakken. Design og ønsket oppsett på heftene avklares under planleggingssamtalen.

Digital og printet dødsannonse

Vi vil opprette en digital dødsannonse på vår minneside som de pårørende kan dele med familie og venner i sosiale medier hvis ønskelig. Løsningen inkluderer også dødsannonse i avisen.

Påkledning

Pakken inkluderer hvit silkeskjorte som vi vil kle den avdøde i under stell og nedlegg i kiste. Den avdøde kan også kles i egne klær dersom dere ønsker dette.

Solist

Avhengig av type seremoni (religiøs eller livssyn), vil en av våre solister vil fremføre tre til fire sanger eller salmer under begravelsen. Dere velger selv hvilke sanger og salmer dere ønsker, men vi er også behjelpelige med råd og veiledning rundt dette dersom det er behov.  

Gravstein eller ny inskripsjon

Inkludert i I denne pakken får dere en ny valgfri gravstein fra Gravstein24 til en verdi av 25.000 kroner. Dere kan også velge å få inskripsjon på en eksisterende gravstein dersom det heller er behov for dette.