Saga Begravelsesbyrå - avd. Kolbotn

Saga Begravelsesbyrå - avd. Kolbotn

Begravelse i Kolbotn og omegn

Velkommen til SAGA Begravelsesbyrå Kolbotn.

Vi bistår med umiddelbar hjelp ved dødsfall i Kolbotn og omegn, og vi har en egen hentetjeneste som er i beredskap hele døgnet.

Vår servicetelefon er bemannet til alle tider, også i helger og høytider. Du kan ringe oss når som helst for øyeblikkelig hjelp. Vi kan ta en samtale over telefon, gjennom videosamtale, eller komme hjem til deg for å planlegge begravelsen eller bisettelsen.

Vårt begravelsesbyrå i Kolbotn tilbyr begravelser med og uten seremoni og bisettelser, også kalt kremasjon. Vi legger alt til rette slik at du får akkurat det du ønsker og har behov for. Alle våre pakker er uten påslag og inneholder ingen skjulte kostnader.

Beliggenhet
Vi har dessverre ingen fysisk lokasjon for SAGA Begravelsesbyrå på Kolbotn, men vi kan gjerne ta en samtale over telefon eller videosamtale over Teams. Vi kan også komme hjem til deg for en samtale.

Servicetelefon: Hele døgnet

Andre serviceområder
Vi samarbeider med lokale blomsterleverandører, cateringselskaper og Gravstein24 på levering av gravstein. Vi kan i tillegg hjelpe til med å arrangere minnesamvær.

Har du behov for en samtale?

Kontakt oss for å avtale tidspunkt.

Kontakt oss

Har du spørsmål du ikke finner svar på eller andre henvendelser? Ta kontakt via kontaktskjema under.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.