Saga Begravelsesbyrå - avd. Innlandet

Saga Begravelsesbyrå - avd. Innlandet

Begravelse i Innlandet og omegn

Velkommen til SAGA Begravelsesbyrå Innlandet.

Vi bistår med umiddelbar hjelp ved dødsfall på Gjøvik, Toten, Søndre og Nordre land, Lillehammer, Brumunddal og Ringsaker, og vi har en egen hentetjeneste som er i beredskap hele døgnet.

Vår servicetelefon er bemannet til alle tider, også i helger og høytider. Du kan ringe oss når som helst for øyeblikkelig hjelp eller for å sette opp en samtale på vårt kontor. Det er mulig å planlegge begravelsen eller bisettelsen over telefon eller videosamtale. Vi kan også komme hjem til deg for en planleggingssamtale.

Vårt begravelsesbyrå i Innlandet tilbyr begravelser med og uten seremoni og bisettelser, også kalt kremasjon. Vi legger alt til rette slik at du får akkurat det du ønsker og har behov for. Alle våre pakker er uten påslag og inneholder ingen skjulte kostnader.

Beliggenhet og parkering
Vårt Begravelsesbyrå i Innlandet holder til i trivelige lokaler med fine samtalerom i Bøverbruvegen 37, Reinsvoll. Vi har gode parkeringsmuligheter utenfor bygget.

Åpningstider: Etter avtale
Servicetelefon: Hele døgnet

Andre serviceområder
Vi samarbeider med lokale blomsterleverandører, cateringselskaper og Gravstein24 på levering av gravstein. Vi kan i tillegg hjelpe til med å arrangere minnesamvær.

Har du behov for en samtale?

Kontakt oss for å avtale tidspunkt.

Kontakt oss

Har du spørsmål du ikke finner svar på eller andre henvendelser? Ta kontakt via kontaktskjema under.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.