Saga Begravelsesbyrå - avd. Alfaset

Saga Begravelsesbyrå - avd. Alfaset

Begravelse i Oslo og omegn

Velkommen til SAGA Begravelsesbyrå i Oslo, Alfaset.

Vi bistår med umiddelbar hjelp ved dødsfall i Oslo og omegn, og vi har en egen hentetjeneste som er i beredskap hele døgnet.

Vår servicetelefon er bemannet til alle tider, også i helger og høytider. Du kan ringe oss når som helst for øyeblikkelig hjelp eller for å sette opp en samtale på vårt kontor. Det er mulig å planlegge begravelsen eller bisettelsen over telefon eller videosamtale. Vi kan også komme hjem til deg for en planleggingssamtale.

Vårt begravelsesbyrå på Alfaset tilbyr begravelser med og uten seremoni og bisettelser, også kalt kremasjon. Vi legger alt til rette slik at du får akkurat det du ønsker og har behov for. Alle våre pakker er uten påslag og inneholder ingen skjulte kostnader.

Beliggenhet og parkering
SAGA Begravelsesbyrå på Alfaset holder til i trivelige lokaler med fine samtalerom på Østre Aker Vei 103, Oslo. Vi har en stor utstilling av gravstein i lokalet og det er gratis parkering utenfor lokalet.

Åpningstider: Etter avtale
Servicetelefon: Hele døgnet

Andre serviceområder
Vi samarbeider med lokale blomsterleverandører, cateringselskaper og Gravstein24 på levering av gravstein. Vi kan i tillegg hjelpe til med å arrangere minnesamvær.

Har du behov for en samtale?

Kontakt oss for å avtale tidspunkt.

Kontakt oss

Har du spørsmål du ikke finner svar på eller andre henvendelser? Ta kontakt via kontaktskjema under.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.